Πείτε Αντίο στα Μπερδεμένα Καλώδια του Γραφείου με Αυτά τα Δύο Έξυπνα Κόλπα!

Ξεχάστε τα μπερδεμένα καλώδια χρησιμοποιώντας ένα μόνο αντικείμενο!

Μια συχνή εικόνα γύρω από ένα γραφείο είναι τα καλώδια που το περιστοιχίζουν από ηλεκτρικές συσκευές. Είτε είναι καλώδια από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, είτε φορτιστές και καλώδια σύνδεσης στο ίντερνετ το θέαμα παραμένει ίδιο.

Τις περισσότερες φορές καταλήγουν πεταμένα στο πάτωμα ή σκορπισμένα στο γραφείο με αποτέλεσμα να μπερδεύονται και να δημιουργείται μια μεγάλη, ανομοιόμορφη μάζα, που δεν ταιριάζει και τόσο με την υπόλοιπη διακόσμηση.

 
 

thehomeissue_(kalwdia)03

Τις περισσότερες φορές τα καλώδια μπερδεύονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα χαοτικό αποτέλεσμα.

Πλέον, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτή την χαοτική κατάσταση με έναν πανεύκολο και οικονομικό τρόπο.

Για να έχετε σε τάξη τα καλώδια πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και γύρω από το γραφείο, χρησιμοποιήστε μεταλλικά κλιπ, που μπορείτε να βρείτε σε βιβλιοπωλεία. Βάλτε τα κλιπ στην άκρη του γραφείου σας στη σειρά και στη συνέχεια στερεώστε από τις μεταλλικές λαβές τους κάθε καλώδιο ξεχωριστά για να είναι όλα τακτοποιημένα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να μπερδευτούν ξανά.

thehomeissue_(kalwdia)01

Τοποθετώντας κλιπ στο γραφείο σας, αλλάζετε μια για πάντα την εμφάνισή του.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, πιθανώς να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας είναι απαραίτητα όλα τα καλώδια. Σε αυτήν την περίπτωση, σας έχουμε πάλι την λύση για να κρύψετε και να αποθηκεύσετε με σειρά και πάλι, όσα καλώδια δεν χρησιμοποιείτε προσωρινά. Απλά, για να το πετύχετε θα χρειαστείτε χάρτινα ρολά από χαρτί υγείας.

Τυλίξτε κάθε καλώδιο και τοποθετήστε το μέσα στο χάρτινο κύλινδρο από ένα ρολό από χαρτί υγείας. Στη συνέχεια μπορείτε να βάλετε τους κυλίνδρους μετά σε ένα αποθηκευτικό κουτί με τάξη ή κατευθείαν μέσα στο συρτάρι του γραφείου σας μαζί με την υπόλοιπα είδη γραφείου.

thehomeissue_(kalwdia)02

Ανακυκλώστε το ρολό από το χαρτί υγείας για να αποθηκεύσετε τα καλώδια που δεν χρησιμοποιείτε.

Και κάπως έτσι, καλώδια που χρησιμοποιούνται και μη, κρύβονται, εξαφανίζονται ή κρέμονται περήφανα, τακτοποιημένα, οργανωμένα και σε σειρά!

https://spirossoulis.com

Loading

Compare listings

Compare