Αξίες - Φιλοσοφία

ZADEShome-Final-logo

Το Real Estate είναι πάθος, είναι αγάπη, είναι εξυπηρέτηση, είναι οικογένεια και άλλες πολλές δυνατές έννοιες.

Το Real Estate είναι πάθος, είναι αγάπη, είναι εξυπηρέτηση, είναι οικογένεια και άλλες πολλές δυνατές έννοιες.


Σήμερα η συμμετοχή στην αγορά του real estate, είναι επιχείρηση. Εμείς έτσι αντιμετωπίζουμε και οργανώνουμε τη δουλειά μας, με ήθος, πάθος για εξυπηρέτηση, υψηλά ιδανικά και συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη.

Η επιλογή του κατάλληλου μεσίτη αποτελεί σήμερα μια πολύ σοβαρή απόφαση. Η δυσκολία της αγοράς και η υπερπληροφόρηση γύρω μας καθιστά το ρόλο του επαγγελματία μεσίτη σημαντική.

Η προσέγγιση μας είναι απλή, εξυπηρετούμε ανθρώπους όχι ακίνητα. Το μάρκετινγκ μας αναπτύσσεται με σκοπό τη δημιουργία σχέσεων και δεσμών με τους πελάτες μας.

Όραμα μας, η παροχή υψηλών κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Η επανάληψη των υπηρεσιών μας μέσω συστάσεων είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Η φιλοσοφία μας είναι στηριγμένη στη μετατροπή του μεσίτη – προσωπικού συμβούλου ακινήτων, υπηρεσία που ολοένα και περισσότεροι πελάτες καταλαβαίνουν την αξία τους και χρησιμοποιούν. Η επανάληψη των υπηρεσιών μας μέσω συστάσεων είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.
Το real estate όμως είναι business και αυτό σημαίνει ότι δεν αναλαμβάνουμε μόνο ακίνητα αλλά κάνουμε όλες τις ενέργειες που χρειάζεται για να πουληθούν. Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες στον τομέα τους, με συνεχείς εκπαιδεύσεις και αναλογιζόμενοι την αξία της ολοκλήρωσης μιας υπόθεσης.

Η συνεργασία μας οπότε δεν σταματάει στην ανάθεση πώλησης του ακινήτου σας, αλλά συνεχίζετε με τη διαδικασία ανεύρεσης κατάλληλου αγοραστή, περνάει στη διαδικασία των χαρτιών και συμβολαίων αλλά και μετά από εκεί, περνάει η σχέση με τον πελάτη μας σε επίπεδο φιλικό και συμβουλευτικό.

Keller Williams One

Το γραφείο μας, Keller Williams One διαθέτει εμπειρία 15 ετών στο χώρο των ακινήτων και μια πλειάδα από καταρτισμένους και επαγγελματίες Σύμβουλους Ακινήτων.


Είμαστε το 1ο γραφείο στην Θεσσαλία που εκπροσωπεί την κορυφαία εταιρεία ακινήτων του πλανήτη, την Keller Williams Realty Inc., η οποία διαθέτει 186.000 συνεργάτες και 975 γραφεία σε 29 κράτη παγκοσμίως με 35 έτη ανοδικής πορείας στον χώρο.


Εστιάζουμε τις υπηρεσίες μας στην γρήγορη και αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών του αγοραστή/πωλητή, και στην παροχή υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικών υπηρεσιών που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.

Διαθέτουμε ένα οργανωμένο σύστημα εκτίμησης, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης, αναβάθμισης του ακινήτου σας!


Δέσμευση μας η διαρκής εξέλιξη των συνεργατών μας σύμφωνα με ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον #1 εκπαιδευτικό οργανισμό στον κόσμο την Keller Williams Realty που δημιουργεί σύγχρονους Συμβούλους Ακινήτων.


Στόχος μας είναι να δώσουμε στον κάθε πελάτη την αξία που του αρμόζει, αληθινές και σοβαρές συμβουλές και κατευθύνσεις για το πως να αξιοποιήσει το ακίνητο του ή να βρει το ακίνητο που αναζητά, στην πραγματική του αξία.

Αποστολή μας να χτίσουμε...

01.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΕΣ

που αξίζει να έχετε

02.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

που αξίζει να σας ανήκουν

03.

ΖΩΕΣ

που αξίζει να ζείτε

ZADEShome-Final-logo

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας επιτρέψετε να σας βοηθήσουμε στην επίτευξη του στόχου σας!

Compare listings

Compare