Όραμα - Αποστολή - Σκοπός

zadeshome-team-photo

Όραμα - Αποστολή - Σκοπός

Όραμα μας να φτάσουμε στο σημείο όπου κάθε συνεργάτης μας θα φτιάχνει την καριέρα που φιλοδοξεί να έχει και κάθε πελάτης μας θα βρίσκει τον χώρο των ονείρων του. Εξυπηρετούμε ανθρώπους, όχι ακίνητα.

Αποστολή μας να δημιουργήσουμε την επόμενη γενιά καταρτισμένων επαγγελματιών Συμβούλων Ακίνητης Περιουσίας, που θα ιδρύσουν τη δική τους βιώσιμη επιχείρηση και να καθοδηγήσουμε κάθε πελάτη βήμα-βήμα και με ασφάλεια στη διαδικασία της αγοραπωλησίας, εκμίσθωσης ή επένδυσης.

Σκοπός μας είναι η αξιοποίηση των πιο σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων, της τεχνολογίας και της αυτοβελτίωσης του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Keller Williams One

Το γραφείο μας, Keller Williams One διαθέτει εμπειρία 15 ετών στο χώρο των ακινήτων και μια πλειάδα από καταρτισμένους και επαγγελματίες Σύμβουλους Ακινήτων.


Είμαστε το 1ο γραφείο στην Θεσσαλία που εκπροσωπεί την κορυφαία εταιρεία ακινήτων του πλανήτη, την Keller Williams Realty Inc., η οποία διαθέτει 186.000 συνεργάτες και 975 γραφεία σε 29 κράτη παγκοσμίως με 35 έτη ανοδικής πορείας στον χώρο.


Εστιάζουμε τις υπηρεσίες μας στην γρήγορη και αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών του αγοραστή/πωλητή, και στην παροχή υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικών υπηρεσιών που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.

Διαθέτουμε ένα οργανωμένο σύστημα εκτίμησης, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης, αναβάθμισης του ακινήτου σας!


Δέσμευση μας η διαρκής εξέλιξη των συνεργατών μας σύμφωνα με ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον #1 εκπαιδευτικό οργανισμό στον κόσμο την Keller Williams Realty που δημιουργεί σύγχρονους Συμβούλους Ακινήτων.


Στόχος μας είναι να δώσουμε στον κάθε πελάτη την αξία που του αρμόζει, αληθινές και σοβαρές συμβουλές και κατευθύνσεις για το πως να αξιοποιήσει το ακίνητο του ή να βρει το ακίνητο που αναζητά, στην πραγματική του αξία.

Αποστολή μας να χτίσουμε...

01.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΕΣ

που αξίζει να έχετε

02.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

που αξίζει να σας ανήκουν

03.

ΖΩΕΣ

που αξίζει να ζείτε

ZADEShome-Final-logo

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας επιτρέψετε να σας βοηθήσουμε στην επίτευξη του στόχου σας!

Compare listings

Compare