Σχετικά με εμάς

Ξενοφών Ζαδές

Σχετικά με εμάς

Η Zades Home ξεκίνησε το 2004 από τον Ξενοφώντα Ζαδέ ως μία μικρή startup στα κεντρικά της ελληνικής περιφέρειας, στην πόλη της Λάρισας.

Ήταν μια περίοδος ακμής στην ελληνική επικράτεια. Κατασκευαστική και οικονομική άνθηση, νέες θέσεις εργασίας, όλα όσα προμήνυαν ένα αισιόδοξο μέλλον για τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Ο ιδρυτής της ξεκίνησε την επιχειρηματική του σταδιοδρομία ενώ ήταν μόλις εικοσιπέντε ετών, με ελάχιστη εμπειρία στον τομέα του Real Estate, σε μια αγορά όπου ο Μεσίτης δεν αντιμετωπιζόταν ως ειδικός επαγγελματίας και το Real Estate δεν είχε θεμελιωθεί καν ως κλάδος στην Ελλάδα.

Αποκτώντας την τεχνογνωσία και την κατάρτιση ενός διακεκριμένου Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας, ξεκίνησε σταδιακά να στελεχώνει τη δική του ομάδα, επενδύοντας στην εκπαίδευση και την επαγγελματική ανέλιξη των μελών της.

Παρότι ή χώρα αντιμετώπισε μία από τις ισχυρότερες οικονομικές κρίσεις στην ιστορία της, η εταιρία κατόρθωσε να ορθοποδήσει και αναπτυχθεί. Το επόμενο βήμα έγινε άμεσα, η Zades Home εντάχθηκε στην κοινότητα της Keller Williams, της Νούμερο 1 Κτηματομεσιτικής Εταιρείας παγκοσμίως, όπου κατόρθωσε να αναδειχθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της.

Σύντομα δημιουργήθηκε και το παράρτημα στην Αθήνα με αντίστοιχη ανάδειξη. Παρά την ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου της, η εταιρία διατηρεί το αρχικό όραμα με την ίδια θέρμη με την οποία είχε ξεκινήσει:

Εξυπηρετούμε ανθρώπους – όχι ακίνητα!

Compare listings

Compare