1ο Family Reunion KW Greece & Cyprus.

reunion-xaraktiristiki

Tο Σάββατο στις 27/11 πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 1ο Family Reunion της KW Greece & Cyprus. Σεβόμενοι τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, αποφασίσαμε να διεξαχθεί Online μέσω της πλατφόρμας zoom. Ωστόσο, ο παλμός ήταν το ίδιο δυνατός και η συμμετοχή άγγιξε το 100%!

Η ομάδα της ZadesHome φυσικά ήταν εκεί, αφενός η ομάδα των Αθηνών απ’τα γραφεία της KW Athens Center στο κέντρο της Αθήνας κι αφετέρου η ομάδα την Λάρισας από τα γραφεία της KW One.

Η θεματολογία όπως πάντα πλούσια, με guest επιφανείς κι επιτυχημένους στο χώρο του real estate παγκοσμίως όπως τον κ. Bill Soteroff – πρόεδρο της KW Worldwide και το κ. Emre Erol, Regional Operational Director της KW Turkey.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, αναλύσαμε την αγορά τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και πιο συγκεκριμένα σε επίπεδο real estate.

Επίσης, ακούσαμε για τη μοναδική κουλτούρα της KW από τους Global Ambassadors για την Ελλάδα, κα. Δέσποινα Καραδήμογλου και τον δικό μας mega–agent κ. Ξενοφώντα Ζαδέ.

Αναλύσαμε τη τεχνολογία της KW και τις δυνατότητες που μας παρέχει και καταφέρνουμε και ξεχωρίζουμε.

Γνωρίσαμε την ομάδα της KW Commercial και κλείσαμε ακούγοντας success stories μερικών εκ των πιο επιτυχημένων mega agents της KW Greece & Cyprus που μοιράστηκαν μαζί μας το πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα και κατ’ επέκταση τη δική τους επιχείρηση μέσα απ’το επιχειρηματικό μοντέλο της KW.

Με το τέλος του συνεδρίου, σύσσωμοι οι συμμετέχοντες, χειροκρότησαν ενθουσιασμένα όλους του ομιλητές.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να τα πούμε όλοι από κοντά.

reunion-6 reunion-3 reunion-7

 

Loading

Compare listings

Compare