Εκδηλώσεις Για Την Διπλή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο Του 2023-ΛΑΡΙΣΑ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, διοργανώνουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία και μουσεία, σε ολόκληρη τη χώρα, με ελεύθερη είσοδο τη νύχτα της αυγουστιάτικης Πανσελήνου που φέτος θα ανατείλει δύο φορές: την πρώτη και την τελευταία νύχτα του Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις νύχτες της Πανσελήνου, Τρίτη 1η και Πέμπτη 31 του μηνός σε 50 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη τη χώρα. Περιλαμβάνουν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, βραδιές αστροπαρατήρησης, βραδιές όπερας κ.ά. Άλλοι 50 αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία, θα υποδεχθούν το κοινό με ελεύθερη είσοδο (20.00-24.00).

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα για την περιοχή:
1η Αυγούστου:
Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας:
Μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου. Την ίδια μέρα η λειτουργία του Μουσείου θα παραταθεί από τις 20.00 έως τις 24.00.

Κάστρο Βελίκας:
Συναυλία με τους Γιάννη Κούτρα και Παντελή Κυραμαργιό με τίτλο “Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία”, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Αγιάς.

Loading

Compare listings

Compare