2ο Πανελλαδικό και παγκύπριο συνέδριο της KW Greece & Cyprus!

Όταν βρίσκεσαι μέσα σε μια κατάσταση, ζεις τη στιγμή, όμως δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που δημιουργείται στο παρόν, αποτελεί την ιστορία του μέλλοντος.

Κάπως έτσι συνειδητοποίησα ότι μέσα σε 5 χρόνια αυτό που ξεκινήσαμε, με δυσκολία, πόνο, αγώνα, ενθουσιασμό, αμέτρητες ώρες δουλειάς, πήρε σάρκα, οστά και μετρούσε πάνω από 200 άτομα.

Περήφανος και συγκινημένος για τo To Family Reunion 2023, το 2ο  Πανελλαδικό και παγκύπριο συνέδριο της KW Greece & Cyprus. Όλοι μοναδικοί, Leadership, συνεργάτες σε όλο το δίκτυο της Ελλάδας, τα παιδιά στις ομάδες μου, ZadesHome by Kwone και ZadesHome by Kw Athens Center, όλοι μία μεγάλη οικογένεια δημιουργήσαμε ένα μαγικό διήμερο.

Η εκπαίδευση είχε την τιμητική της, αφού ακούσαμε τόσα ωραία πράγματα για το πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερες τις υπηρεσίες μας και να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας.

Το όραμα των ηγετών μας, ξεκάθαρο, «ελάτε να αναπτυχθούμε και να βοηθήσουμε κ άλλους ανθρώπους να πετύχουν».

Η ενέργεια υπήρξε καταπληκτική και νομίζω κανένας δεν κατάλαβε πόσο γρήγορα πέρασε το διήμερο και φτάσαμε στις βραβεύσεις:

Zades Home By Kwone: Capper team για το 2022!

Zades Home by Kw Athens Center: Capper team για το 2022!

Ευάγγελος  Μόκας: Capper για 2022

Αστέρης Στραβοκώστας: Capper για 2022

Δημήτρης Μπιθηκούκης: Rookie of the year

Ξενοφών Ζαδές: Capper για 2022

Mόνο υπερηφάνεια νιώθω για τους ανθρώπους μου! Καταφέραμε τόσα πολλά πράγματα την χρονιά που μας πέρασε! Έτσι λοιπόν και το 2023 συνεχίζουμε με ταπεινότητα για να είμαστε στην πρώτη γραμμή.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Με εκτίμηση

Ξενοφών Ζαδές.

Compare listings

Compare