Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση: “Η Αγορά Ακινήτων Σήμερα & οι Νέες Προοπτικές της”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 22/09/22, η ανοιχτή εκδήλωση “Η Αγορά Ακινήτων Σήμερα & οι Νέες Προοπτικές της” που διοργάνωσε η Keller Williams One με την παρουσία πλήθους κοινού, στο Larissa Imperial!

Πρόκειται για την πρώτη ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση για το Real Estate στη Λάρισα, με στόχο την ανάδειξη των μοναδικών ευκαιριών του κλάδου για επενδυτές, αγοραστές, ιδιοκτήτες και εκμισθωτές.

Το κοινό καλωσόρισε ο Operating Principal μας, Κωνσταντίνος Κολοβός και έδωσε το βήμα στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό. Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, Γεώργιος Λαδόπουλος και ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτριος Τάχος.

Ο Mega Agent της KW One, Ξενοφών Ζαδές, ξεκίνησε τη δική του ομιλία με τη σύνδεση της τρέχουσας παγκόσμιας κατάστασης και της Αγοράς Ακινήτων και στη συνέχεια συντόνισε με αριστοτεχνικό τρόπο τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των έγκριτων ομιλητών μας, του Οικονομολόγου, Γεώργιου Βλαχογιάννη, του Αντιπροέδρου Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας, Δημήτριου Παπαστεργίου, του Γιάννη Σοχωρίτη από τον Τομέα Εξωτερικών Δικτύων Πωλήσεων-Στεγαστικών Δανείων Eurobank και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Dimiourgiki S.A., Κωνσταντίνου Γουργιώτη.

Ευχαριστούμε θερμά τους καλεσμένους, τους ομιλητές μας και τους παρευρισκόμενους και παρευρισκόμενες που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Loading

Compare listings

Compare