fbpx
Κτηματομεσιτικό γραφείο / 2410 539429 / Ηρώων Πολυτεχνείου 61, Λάρισα
11 Νοεμβρίου 2020

“Τα πράγματα δεν σταματάνε, απλά επιβραδύνουν”.  Γράφει ο Ξενοφών Ζαδές

“Τα πράγματα δεν σταματάνε, απλά επιβραδύνουν”.  Γράφει ο Ξενοφών Ζαδές

“Τα πράγματα δεν σταματάνε, απλά επιβραδύνουν”.  

Διανύουμε τον δεύτερο αποκλεισμό της χώρας μας, με το σύστημα Υγείας και την οικονομία να περνάει από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες. Ο κλάδος μας  αντίστοιχα να δοκιμάζεται, οι σκέψεις όλων γίνονται με γνώμονα πως να αντιμετωπίσουμε τη νέα κατάσταση. Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί πώς θα λειτουργήσουμε και τι ακριβώς θα πούμε σε πελάτες και συνεργάτες.

Μόλις όμως επέλθει το πρώτο σοκ ,του καινούργιου και της αλλαγής, τότε έρχεται η ώρα των σκέψεων και των αποφάσεων.

Με γνώμονα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι ευκαιρία να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Πώς μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα και σήμερα τις υπηρεσίες μας, έχοντας την εμπειρία του πρώτου αποκλεισμού?

Αρχικά πρέπει να καταλάβουμε ότι σε σχέση με την πρώτη περίοδο εγκλεισμού, η κατάσταση τώρα είναι διαφορετική . Ο κόσμος έχει αποκτήσει εμπειρία και μπορεί πιο γρήγορα να αντιδράσει.

Σε συνομιλίες με συνεργάτες και πελάτες, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και κινητικότητα. Όμως, υπάρχει και μεγάλη μείωση στον αριθμό των τηλεφωνημάτων όπως και λιγότεροι πελάτες. Ποιά είναι όμως τα χαρακτηριστικά των κρίσεων και των αλλαγών?

– Λιγότεροι πελάτες

– Λιγότερος ανταγωνισμός

– Λιγότερες πράξεις

– Περισσότερη προσπάθεια

Από την πλευρά μας ως επαγγελματίες, καλούμαστε όσο δύσκολο και να είναι ν αντέξουμε και να παραμείνουμε . Να δείξουμε στον κόσμο μας , ότι στα δύσκολα είμαστε παρόντες, να περάσουμε το μήνυμα μας, ότι τα πράγματα δεν σταματάνε απλά επιβραδύνουν.

Το σημαντικότερο σήμερα είναι να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Καταλαβαίνω τη δυσκολία των νέων ειδικά, που το αίμα τους βράζει για δράση και δημιουργία, να μένουν ανενεργοί και εγκλωβισμένοι. Θα ξαναθυμηθούμε όμως πράγματα που μας κάνανε την προηγούμενη φορά να το ξεπεράσουμε. Θα  αυξήσουμε την άθληση μας, θα προσέξουμε το φαγητό μας, θα διαβάσουμε, θα επικοινωνήσουμε με τους ανθρώπους μας και πάνω απ όλα θα παραμείνουμε υγιείς ψυχολογικά.

Αυτή τη φορά τα κρούσματα , είναι σε απόσταση αναπνοής. Σίγουρα όλοι έχουμε κάποιο γνώριμο κρούσμα , δεν είναι κάτι μακρινό. Και πρέπει να παραμείνουμε ασφαλείς για το σύστημα υγείας μας και το σύνολο της κοινωνία μας. Πρέπει να καταλάβουμε τη σημασία του «μένω μέσα» και ανακόπτω τη μετάδοση του ιού.

Από την πλευρά μας ως επαγγελματίες, παραμένουμε ενεργοί, με ελάχιστες μετακινήσεις και με αύξηση της τηλεργασίας. Η τεχνολογία πλέον είναι μοναδική και δίνει τη δυνατότητα να γίνονται πράγματα από απόσταση. Επενδύουμε στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας και τη δική μας, δημιουργούμε περιεχόμενο αξίας για τους πελάτες μας, επικοινωνούμε με τον κόσμο μας δηλώνουμε ότι είμαστε παρόντες και πρωτίστως  μας ενδιαφέρει η ασφάλεια όλων μας.

Μπορούμε να δούμε τον εγκλεισμό σαν ευκαιρία ή σαν πρόβλημα! Εσύ αποφασίζεις πώς θα το αντιμετωπίσεις!

 

Με εκτίμηση,

Ξενοφών Ζαδές

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της αγοράς αλλά και χρήσιμες συμβουλές για το ακίνητό σας!

Copyright © zadeshome.com - All rights reserved.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατασκευή ιστοσελίδων / Readmore.gr

Share
NEWSLETTER
Δωρεάν εγγραφή!
Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα ακίνητα και μάθετε τα μυστικά από τους ειδικούς!
close-link
NEWSLETTER

Δωρεάν εγγραφή!

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα ακίνητα και μάθετε τα μυστικά από τους ειδικούς!
close-link