Κτηματομεσιτικό γραφείο / 2410 539429 / Ηρώων Πολυτεχνείου 61, Λάρισα

Eξυπηρετούμε ανθρώπους, όχι ακίνητα.

Γιατί το Real Estate είναι πάθος, αγάπη, εξυπηρέτηση, οικογένεια.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Ταχύτητα, αξιοπιστία, συνέπεια.


Ξενοφών Ζαδές

Σύμβουλος πωλήσεων - Ανάπτυξη ομάδας

Η αγάπη του για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων και την προσωπική ανάπτυξη ήτανε κάτι που τον χαρακτήριζε από τα πρώτα του χρόνια ως επαγγελματίας. Ξεκίνησε ως αντιπρόσωπος έτοιμων ενδυμάτων το 2000 και μετά από 6 χρόνια πήρε την απόφαση να γνωρίσει το Real estate. Μπήκε στην οικογένεια της Re/max το 2005 και μετά από δύο χρόνια άρχισε να δημιουργεί τη δική του ομάδα.

Από το 2008 βραβεύεται ως ο καλύτερος πωλητής ακινήτων στο γραφείο του στη Λάρισα ενώ βρίσκεται μέσα στις δέκα πρώτες θέσεις στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Αναπτύσσει και υποστηρίζει σήμερα μια ομάδα 10 συνεργατών.

Είναι πιστοποιημένος πραγματογνώμονας της BPOR, μέλλος της National Association of Realtors της Αμερικής.

Εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες και μίσθωση επαγγελματικών ακινήτων, σε επενδυτικά ακίνητα και μεγάλα διαμερίσματα.

Αγαπά την εκπαίδευση, ενημερώνεται και διαβάζει συνεχώς για τον κλάδο του. Είναι μέλος των Toastmasters και εκπαιδεύεται στη δημόσια ομιλία.


Φάνης Ζαδές

Σύμβουλος Ενοικιάσεων

Για τον Φάνη, η μίσθωση του ακινήτου σας  ή η αναζήτηση ενοικίασης της κατοικίας σας, είναι επαγγελματική δέσμευση, και πάνω απ'ολα  κίνητρο, για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, εξειδικευμένα στον τομέα των ενοικιάσεων. Η εμπειρία από το 2010 στη RΕ/ΜΑΧ Επιλογή, από το 2018 στην KellerWilliams One, και δίπλα στον συνεργάτη και αδερφό του Ξενοφών Ζαδέ, προσθέτει όλο και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες.

Μέσα από τις συνεχείς εκπαιδεύσεις, αλλά και την καλή γνώση της αγοράς, θεωρείτε πλέον ο ειδικός στις ενοικιάσεις.


Renate Becκ

Σύμβουλος πωλήσεων

Η Renate είναι Γερμανίδα από το Μόναχο, τελείωσε την εμπορική σχολή και εκπαιδεύτηκε στις πωλήσεις φωτογραφικών υλικών. Η επαγγελματική της δραστηριότητα ήταν κυρίως σε ξενοδοχεία 4 αστέρων στην Κέρκυρα και αναπτύχθηκε ως Front Office Manager, ώσπου μετακόμισε με την οικογένεια της στο Βόλο.

Εκεί γνώρισε το Real Estate, που την ενθουσίασε από την αρχή. Το 2009 βραβεύθηκε από τη RE/MAX Ελλάς για την 12η θέση στις πωλήσεις πανελλαδικά. Η πορεία της συνεχίστηκε στο Real Estate μετά από χρόνια και αφού σταμάτησε η συνεργασίας της με τη RE/MAX, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε στις Ασφάλειες Ζωής, σε επενδύσεις, Funds και Αμοιβαία Κεφάλαια.

Από το 2015 βρίσκεται στη Λάρισα και έχει την τύχη να συνεργάζεται με επαγγελματισμό και επιτυχία πάλι στο Real Estate, στην KellerWilliams One και συγκεκριμένα στην ομάδα ZadesHome. Στόχος της είναι να απογειωθεί επαγγελματικά με απώτερο όφελος αυτό των πελατών τους.


Αργυρώ Χατζημπύρου

Τμήμα marketing και Υποστήριξη

Το 2005 απέκτησε το Bachelor of Science (BS) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδικότητα στο Management του Αμερικανικόυ Κολέγιου Θεσσαλονίκης (ACT), τμήμα Κολεγίου «Ανατόλια». Έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στο ίδιο κολέγιο και το 2007 πήρε το Master of Business Administration (MBA) στο Marketing. Το 2009 απέκτησε το Certified Secretaries Management Assistant (SCMA), πιστοποιητικό Γραμματειακής υποστήριξης, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το 2013 εκπαιδεύτηκε στην Θεσσαλονίκη από την RE/MAX Ελλάς στο σεμινάριο Quickstart.

Από το 2012, είναι στην ομάδα του Xενοφών Ζαδέ, «ZadesHome». Η θέση της στην ομάδα είναι η οργάνωση του διαφημιστικού τμήματος και της γραμματειακής υποστήριξης. Στόχος της είναι να βοηθήσει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί ώστε να βραβεύονται συνεχώς ως Νο1 Ομάδα.


Ερασμία Καράτζιου

Διεκπεραίωση υποθέσεων και Υποστήριξη

Η Ερασμία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Τελείωσε το οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε ακολούθησε τον κλάδο της λογιστικής. Εκπαιδεύτηκε για 2 χρόνια στην τήρηση βιβλίων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων  και στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός λογιστή σε ένα αγροτικό συνεταιρισμό. Τρία χρόνια αργότερα ανέλαβε μια σημαντική θέση στο λογιστήριο μιας κατασκευαστικής εταιρείας όπου και παρέμεινε σχεδόν για 2 έτη.

Από το Φεβρουάριο του 2017 βρίσκεται στην πιο δυνατή μεσιτική ομάδα της πόλης και χειρίζεται θέματα πληρωμών της ομάδας, βοηθά την οργάνωση και τη λειτουργία του γραφείου. Στόχος της είναι η διεκπεραίωση της διαδικασίας κάθε συμβολαίου, διευκολύνοντας τους υποψήφιους πωλητές σε θέματα γραφειοκρατίας εξασφαλίζοντας την υπογραφή του συμβολαίου σε  όσο το δυνατό μικρότερο χρονικό διάστημα .

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της αγοράς αλλά και χρήσιμες συμβουλές για το ακίνητό σας!

Copyright © zadeshome.com - All rights reserved.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κατασκευή ιστοσελίδων / Readmore.gr

Share
NEWSLETTER
Δωρεάν εγγραφή!
Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα ακίνητα και μάθετε τα μυστικά από τους ειδικούς!
close-link
NEWSLETTER

Δωρεάν εγγραφή!

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα ακίνητα και μάθετε τα μυστικά από τους ειδικούς!
close-link