Ξενοφών Ζαδές

ΖΑΔΕΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ

Σύμβουλος πωλήσεων – Ανάπτυξη ομάδας

Η αγάπη του για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων και την προσωπική ανάπτυξη ήτανε κάτι που τον χαρακτήριζε από τα πρώτα του χρόνια ως επαγγελματίας. Ξεκίνησε ως αντιπρόσωπος έτοιμων ενδυμάτων το 2000 και μετά από 6 χρόνια πήρε την απόφαση να γνωρίσει το Real estate. Μπήκε στην οικογένεια της Re/max το 2005 και μετά από δύο χρόνια άρχισε να δημιουργεί τη δική του ομάδα.

Από το 2008 βραβεύεται ως ο καλύτερος πωλητής ακινήτων στο γραφείο του στη Λάρισα ενώ βρίσκεται μέσα στις δέκα πρώτες θέσεις στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Αναπτύσσει και υποστηρίζει σήμερα μια ομάδα 10 συνεργατών.

Είναι πιστοποιημένος πραγματογνώμονας της BPOR, μέλλος της National Association of Realtors της Αμερικής.

Εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες και μίσθωση επαγγελματικών ακινήτων, σε επενδυτικά ακίνητα και μεγάλα διαμερίσματα.

Αγαπά την εκπαίδευση, ενημερώνεται και διαβάζει συνεχώς για τον κλάδο του. Είναι μέλος των Toastmasters και εκπαιδεύεται στη δημόσια ομιλία.

Ξενοφών Ζαδές

Ζαδές

Ξενοφών

Mega Agent & Rainmaker / Commercial agent
ZadesHome Larissa & Athens By KW

O Ξενοφών ζει και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Λάρισας. Σπούδασε Δημοσιογραφία όμως τον κέρδισε ο χώρος του Real Estate. Ξεκίνησε στα 25 τη δική του επιχείρηση και έκτοτε καταρτίζεται συνεχώς ώστε να μπορεί με τη σειρά του να εξελίσσει τις δεξιότητες των Συνεργατών του.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και διαλέξεων αναφορικά με την Προσωπική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Τεχνητή Νοημοσύνη (Toastmasters, BNI Athena, ΑποφασίΖω, Mind Valley, Tom Ferry Real Estate Coaching κοκ).

Στις απαρχές της ενασχόλησής του με το Real Estate ξεκίνησε να ασχολείται με τα οικιστικά ακίνητα, στη συνέχεια όμως εκπαιδεύτηκε ώστε να γνωρίζει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της Αγοράς τόσο στα Commercial όσο και στα Υψηλής Προβολής ακίνητα.

Από το 2015 ανήκει στους Mega Agents της Keller Williams, τίτλος που αποδίδεται σε όσους δημιουργούν δικές τους μεγάλες επιτυχημένες ομάδες ενώ στη συνέχεια χαρακτηρίστηκε ως Rainmaker καθώς αποτελεί ανεξάντλητη πηγή επαφών και δημιουργεί σωρευτικά φαινόμενα δικτύωσης και σχέσεων με όσους συνεργάζεται.

Αποφάσισε να ιδρύσει τη Zades Home το 2004 καθώς ανέκαθεν φιλοδοξούσε να κτίσει μια κοινότητα όπου τα μέλη της θα μοιράζονταν τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα με απώτερο σκοπό την πραγματοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων του καθενός!

Πληροφορίες

xenofon-qrcode

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της αγοράς αλλά και χρήσιμες συμβουλές για το ακίνητό σας!

Compare listings

Compare