Ξενοφών Ζαδές

ΖΑΔΕΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ

Σύμβουλος πωλήσεων – Ανάπτυξη ομάδας

Η αγάπη του για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων και την προσωπική ανάπτυξη ήτανε κάτι που τον χαρακτήριζε από τα πρώτα του χρόνια ως επαγγελματίας. Ξεκίνησε ως αντιπρόσωπος έτοιμων ενδυμάτων το 2000 και μετά από 6 χρόνια πήρε την απόφαση να γνωρίσει το Real estate. Μπήκε στην οικογένεια της Re/max το 2005 και μετά από δύο χρόνια άρχισε να δημιουργεί τη δική του ομάδα.

Από το 2008 βραβεύεται ως ο καλύτερος πωλητής ακινήτων στο γραφείο του στη Λάρισα ενώ βρίσκεται μέσα στις δέκα πρώτες θέσεις στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Αναπτύσσει και υποστηρίζει σήμερα μια ομάδα 10 συνεργατών.

Είναι πιστοποιημένος πραγματογνώμονας της BPOR, μέλλος της National Association of Realtors της Αμερικής.

Εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες και μίσθωση επαγγελματικών ακινήτων, σε επενδυτικά ακίνητα και μεγάλα διαμερίσματα.

Αγαπά την εκπαίδευση, ενημερώνεται και διαβάζει συνεχώς για τον κλάδο του. Είναι μέλος των Toastmasters και εκπαιδεύεται στη δημόσια ομιλία.

Ξενοφών Ζαδές

Ζαδές

Ξενοφών

Mega Agent & Rainmaker / Commercial agent
ZadesHome Larissa & Athens By KW
Ασχολείται με την ανάπτυξη των ομάδων του και την προσωπική του παραγωγή. Οι συστάσεις αποτελούν το 70% της παραγωγής του. Εξειδικεύεται σε εμπορικά ακίνητα, κτίρια και οικόπεδα.

Ξεκίνησε πριν 15 χρόνια στη Λάρισα, εκπαιδεύτηκε πάνω στο Real Estate και έκτοτε δεν έχει σταματήσει. Δημιούργησε από τις πρώτες ομάδες στην Ελλάδα το 2010 , με μια βοηθό και έναν Buyer agent ενώ σήμερα έχει 11 άτομα στην ομάδα της Λάρισας και 4 άτομα στην ομάδα της Αθήνας.

Έχει εκπαιδευτεί από τον Tom Ferry organization, παρακολουθεί κάθε χρόνο συνέδρια σε Ευρώπη και Αμερική. Είναι μέλος της NAR, πιστοποιημένος πραγματογνώμονας της BPOR και μέλος του συλλόγου μεσιτών Αττικής.

Από το 2008 είναι στις πρώτες θέσεις σε πωλήσεις και αριθμό πράξεων στην Ελλάδα. Από το 2019 έχει ξεκινήσει στην Αθήνα και η εταιρία του zadeshome αποτελείται από 15 άτομα. Μότο του είναι: Eξυπηρετούμε ανθρώπους και όχι ακίνητα.

Στόχος του είναι όλοι οι συνεργάτες του να πιάσουν τους στόχους τους! Μέλημα του η ανάπτυξη των ανθρώπων του.

Πληροφορίες

xenofon-qrcode

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της αγοράς αλλά και χρήσιμες συμβουλές για το ακίνητό σας!

Compare listings

Compare