Δημήτρης Μπιθηκούκης

Δημήτρης Μπιθηκούκης

Μπιθηκούκης

Δημήτρης

Σύμβουλος Ακίνητης περιουσίας
KW Athens Center

O Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Ήδη από τα νεανικά του χρόνια ήξερε ότι θέλει να συμβάλλει στην ενίσχυση της θετικής διάθεσης και της αυτοπεποίθησης των ανθρώπων γύρω του και έτσι ξεκίνησε να ασχολείται με την Κομμωτική Τέχνη καθώς ένιωθε ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εργασίας του ήταν να αντικρύζει το χαμόγελο των πελατών του όταν άφηναν τον χώρο τον οποίο επισκέπτονταν.

Η αρχική του αυτή εμπειρία τον οδήγησε να παρακολουθήσει σεμινάρια Ειδικού Κοινωνικού Κομμωτή όπου συνέβαλλε στην περίθαλψη Καρκινοπαθών Ασθενών Τελικού Σταδίου, γνώση την οποία αξιοποίησε μέσα σε Τομείς Δευτεροβάθμιας Υγείας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε νοσούντες.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το Θέατρο, τη Μουσική το Gaming και τον Αθλητισμό, δραστηριότητες τις οποίες είχε ξεκινήσει ως έφηβος και πλέον αγαπά να μοιράζεται με την κόρη του.

Το Real Estate τού παρουσιάστηκε ως ευκαιρία να δει τον εαυτό του σε ένα περιβάλλον όπου θα μπορούσε να αναπτυχθεί και ταυτόχρονα να βοηθήσει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ήδη τον πρώτο χρόνο του στη Zades Home Athens by Keller Williams βραβεύτηκε ως Rookie, τίτλος που αποδίδεται σε αρχάριους Συμβούλους που κατακτούν άμεσα μια επιτυχημένη πορεία ενώ στη συνέχεια έγινε Capper ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ετήσιας πορείας του με αξιοσημείωτα οικονομικά αποτελέσματα για τον ίδιο και την ομάδα του.

Επέλεξε τη Zades Home Athens γιατί τον ενέπνευσε η υποστηρικτική περσόνα του ιδρυτή της, Ξενοφώντα Ζαδέ, ευελπιστώντας μια μέρα να υποστηρίξει και ο ίδιος τους επόμενους επαγγελματίες του κλάδου ως μέντορας.

Πληροφορίες

mpithikoukis

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της αγοράς αλλά και χρήσιμες συμβουλές για το ακίνητό σας!

Compare listings

Compare