20 χρόνια πρωταγωνιστές στην Αγορά Ακινήτων της Θεσσαλίας: Εσείς κάνετε τις σημαντικές στιγμές μας, ακόμα πιο μοναδικές!!

Γιορτάσαμε τα 20 χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλίας με ένα εντυπωσιακό cocktail party στην πισίνα του Grecotel Larissa Imperial!

Η καθημερινότητα λένε οτι σκοτώνει τον έρωτα… στην περίπτωση μας η καθημερινή ρουτίνα δημιουργεί υποχρεώσεις για ένα συνεχόμενο τρέξιμο χωρίς να παίρνουμε χρόνο και να κοιτάμε πίσω την απόσταση που διανύσαμε. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι σημεία συνηδητοποίησης , για την πορεία που έχεις χαράξει και τις επιλογές που κάνεις καθημερινά.
Η εκδήλωση του γραφείου μας , ήτανε υπέροχη, γεμάτη συναισθήματα χαράς, περηφάνιας, αγάπης και προσφοράς. Σε έναν υπέροχο χώρο ,στην πισίνα του ξενοδοχείου Ιμπεριαλ, μαζευτήκαμε οι άνθρωποι της εταιρίας μας ,μαζί με εκλεκτούς πελάτες μας ,για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια προσφοράς στην αγορά της πόλης.
Μια εκδήλωση πολύ καλά οργανωμένη, με φωτογραφίες,βίντεο,ζωντανή μουσική,παρουσιάσεις και φυσικά διασκέδαση. Μια βραδιά αγάπης για τους ανθρώπους μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους πελάτες μας.

Τ αποτέλεσμα της καθημερινής προσπάθειας στην εργασία μας, αποτυπώνεται σ αυτές τις στιγμές, αναπολώντας τις δύσκολες και τις όμορφες εμπειρίες μας. Οι άνθρωποι μας είναι αυτό που μετράει στο τέλος, η αγάπη ,η προσφορά και το δέσιμο μεταξύ μας, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας, πελάτες, συνεργάτες και αγαπημένους φίλους της #KellerWilliamsOne που γιόρτασαν μαζί μας!

Σας υποσχόμαστε πως τα επόμενα 20 θα είναι ακόμη πιο δημιουργικά!

Compare listings

Compare