Red Day: “Renew. Energize. Donate”

Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Πέμπτη του Μαΐου, σύσσωμη η ομάδα μας και κάθε Keller Williams ομάδα ανά τον κόσμο, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και διάθεση για συνεισφορά, αφήνει για λίγο τα επαγγελματικά της καθήκοντα για να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και να τιμήσει την επίσημη ημέρα εθελοντισμού, RED Day.

Renew. Energize. Donate: Νοιαζόμαστε και προσφέρουμε εκεί όπου ζούμε και εργαζόμαστε.

΄Ετσι λοιπόν φέτος, στην Λάρισα δείξαμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στην τοπική κοινότητα, φροντίζοντας και προσαρμόζοντας τον χώρο του τμήματος αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας! Σύσσωμη η Ομάδα μας αφιέρωσε τη φετινή #KWREDDay, την επίσημη ημέρα εθελοντισμού της #KellerWilliams σε όλο τον κόσμο, στον καθαρισμό, το βάψιμο και την ανανέωση του τμήματος Αιμοδοσία ΓΝ Λάρισας. Μέσω της αιμοδοσίας, προσφέρουμε το πιο πολύτιμο δώρο: Το δώρο της ζωής. Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας, Eurobank και #doValueGreece, που υποστήριξαν και αγκάλιασαν την εθελοντική δράση μας!

Στην Αθήνα, η φετινή #KWREDDay, η Μέρα Εθελοντισμού της #KellerWilliams έφερε την ομάδα μας στο Γηροκομείο Αθηνών! Ήταν μια μέρα γεμάτη θετική ενέργεια, συγκίνηση και πολλά χαμόγελα καθώς τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του κέντρου φιλοξενίας αλλά και να κρατήσουν συντροφιά στους ηλικιωμένους, προσφέροντας ταυτόχρονα και το γεύμα της ημέρας. Ο σεβασμός και η φροντίδα της τρίτης ηλικίας είναι στις πρώτες προτεραιότητες!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι στήριξαν την προσπάθειά μας!

Red Day Λάρισα

Red Day Αθηνα!

 

 

 

 

Loading

Compare listings

Compare