Διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού για το Πάσχα!

Ξύλινος δίσκος με λαγό, βάζα και αυγά

Ξύλινος δίσκος με κουνέλι, βάζα και αυγά

Μία πολύ όμορφη και κλασική ιδέα για διακόσμηση τραπεζιού είναι ένας ξύλινος δίσκος. Πάνω στον δίσκο μπορείς να τοποθετήσεις μικρά πολύχρωμα βαζάκια για τα λουλούδια σου και να τα στοιβάξεις μαζί. Επίσης, ένα λαγουδάκι και κάποια χρωματιστά αυγά, που είναι σύμβολα του Πάσχα, θα ήταν ιδανική προσθήκη.

Πασχαλινή διακόσμηση με φαναράκι και λευκές τουλίπες

Πασχαλινή διακόσμηση με φαναράκι και λευκές τουλίπες

 

Ακόμα μία πιο ρουστίκ πρόταση για το τραπεζάκι του σαλονιού σου αυτό το Πάσχα. Ένα vintage φανάρι με ένα ανοιξιάτικο στεφάνι κρεμασμένο θα έδειχνε υπέροχα πάνω σε παλιά βιβλία και δίπλα από ένα ωραίο βάζο με λευκές τουλίπες. Αν θέλεις να προσθέσεις και κάτι άλλο, ένα μπολ με κάποιο πράσινο στοιχείο, άχυρα και λίγα αυγά θα δώσουν στο σαλόνι αυτή την πασχαλινή διάθεση.

Κομψή πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Κομψή πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Αν δεν είσαι φαν του πιο αγροτικού στιλ, αλλά αγαπάς περισσότερο την κομψή, classy διακόσμηση που αποπνέει μια πολυτέλεια, αυτή είναι η πρόταση που θα λατρέψεις. Μονοχρωματική διακόσμηση για το πασχαλινό σου τραπεζάκι. Μπορείς να επιλέξεις ένα μεγάλο βάζο και να τοποθετήσεις μέσα ροζ τουλίπες, τις οποίες θα συνδυάσεις με ένα ασορτί ποτήρι και κεριά. Επίσης, μπορείς να προσθέσεις και κάποιο “ζεστό ύφασμα” για ένα πιο cozy αποτέλεσμα.

Διακόσμηση με διακοσμητικά από γρασίδι

Διακόσμηση με διακοσμητικά από γρασίδι

 

Ακόμα μια πρωτότυπη ιδέα για τη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού σου είναι κάποια διακοσμητικά αντικείμενα από γρασίδι. Αυτά θα μπορούσαν να είναι κάποια πουλιά που συμβολίζουν την άνοιξη, αλλά και πασχαλινά αυγά. Είναι σίγουρα ένας συνδυασμός που βροντοφωνάζει άνοιξη και Πάσχα μαζί.

Πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με πολύχρωμα λουλούδια και λαγό

Πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με πολύχρωμα λουλούδια και λαγό

Φυσικά τα λουλούδια δε θα μπορούσαν να λείπουν από καμία διακοσμητική πρόταση που αφορά την άνοιξη. Διάλεξε αυτά που σου αρέσουν περισσότερο, θυμήσου να βάλεις το απαραίτητο χρώμα και συνδύασέ τα με άλλα στοιχεία, όπως ένας λαγός και αυγά.

Διακοσμητική εταζέρα για το τραπεζάκι σαλονιού το Πάσχα

Διακοσμητική εταζέρα για το τραπεζάκι σαλονιού το Πάσχα

 

Αν ψάχνεις για μία μοναδική πρόταση για την πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού σου, μία εταζέρα σερβιρίσματος τριών θέσεων είναι η κατάλληλη επιλογή. Έχεις αρκετό χώρο για να τοποθετήσεις ό,τι διακοσμητικό αντικείμενο θέλεις. Σίγουρα δε θα πρέπει να λείπουν αρκετά βαζάκια με φυτάλουλούδια, λαγοί, αλλά και vintage διακοσμητικά αντικείμενα. Ένα ωραίο στοιχείο θα μπορούσε να είναι κάποια παλιά ρολόγια.

 

Πασχαλινό δέντρο με αυγά

Πασχαλινό δέντρο με αυγά

Μία πρωτότυπη ιδέα για εσένα που ψάχνεις το ιδιαίτερο και διαφορετικό είναι ένα πασχαλινό δέντρο. Μπορείς να τοποθετήσεις κάποια κλαδιά από το αγαπημένο σου λουλούδι σε ένα μεγάλο ψηλό βάζο και από αυτά να κρεμάσεις βαμμένα πασχαλινά αυγά.

 

Loading

Compare listings

Compare