Riviera Tower: Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον πρώτο ουρανοξύστη της χώρας Ύψους 200 μέτρων θα στέκει στο Ελληνικό

Οι εργασίες για τον Riviera Tower, τον πρώτο ουρανοξύστη της χώρας, στο Ελληνικό ξεκίνησαν.

Πρόκειται για έναν πύργο, ύψους 200 μέτρων, με 50 ορόφους και 180 διαμερίσματα. Όλες οι κατοικίες θα είναι διαμπερείς και προσφέρουν ανεμπόδιστη πανοραμική θέα.

Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ενός αισθητικά λιτού κτιρίου, με σημαντική παρουσία του πράσινου και του υδάτινου στοιχείου που θα ενισχύει το βιοκλιματικό χαρακτήρα του.

Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του Riviera Tower, σε χρονικό ορίζοντα πενταετίας, θα είναι ένας από τους πιο «πράσινους» ουρανοξύστες παγκοσμίως και ένα υπόδειγμα βιώσιμου σχεδιασμού, ενσωματώνοντας τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές και τα πλέον σύγχρονα διεθνώς πρωτόκολλα ασφάλειας.

Για την έναρξη των εργασιών του Riviera Tower ενημέρωσε μέσω Twitter, η Lamda Developments, κάνοντας λόγο για ένα «νέο αρχιτεκτονικό τοπόσημο, μοναδικής σημασίας και εμβέλειας».

«Ο Riviera Tower, ο πρώτος ουρανοξύστης στην Ελλάδα, ύψους 200 μέτρων, θα αποτελέσει ένα νέo αρχιτεκτονικό τοπόσημο, μοναδικής σημασίας και εμβέλειας τόσο για τη χώρα όσο και παγκόσμια! Οι εργασίες για το κορυφαίο έργο έχουν ήδη ξεκινήσει!», έγραψε συγκεκριμένα η εταιρεία.

lifo.gr/

 

Loading

Compare listings

Compare