Τι είναι το Open House?

Open House

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ KW

Γνωρίστε το νέο σύστημα προώθησης ακινήτου που εφαρμόζει η KW , με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πρόκειται για μία ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την ομάδα μας,  με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία του κόσμου με τους συνεργάτες KW. Κατά τη διάρκεια του Open House, το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά ένα επιλεγμένο ακίνητο, να ενημερωθεί με τις απαραίτητες πληροφορίες και να κάνει κάποια οικονομική προσφορά, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να το αποκτήσει. Οι εκδηλώσεις Open House ανακοινώνονται καθημερινά μέσα από το επίσημο site της KW όπως και απο τα social media της ZadesHome by KW.

Τι είναι το OPEN HOUSE;

To OPEN HOUSE είναι ένας τρόπος να δει κανείς ένα σπίτι με ή χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού (μέσα στο χρονικό διάστημα που πραγματοποιείται η εκδήλωση Open House).

Είναι ένα σύστημα πώλησης με εξαιρετικά πλεονεκτήματα, διότι αποσκοπεί στη μείωση του χρόνου πώλησης ενός ακινήτου, μέσω της ευρείας δημοσιοποίησης και της συγκέντρωσης πολλών ενδιαφερομένων σε μια συγκεκριμένη μέρα. Είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα στη διάθεση ενός κτηματομεσίτη Keller Williams.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1. Για τον πωλητή

Επίδειξη του ακινήτου σε πολλούς δυνητικούς αγοραστές.
Πιθανότητα πολλαπλών προσφορών.
Οικονομία χρόνου. Μέσα σε μια μέρα μπορούν να δουν το σπίτι όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Εξασφαλίζεται η διαφήμιση & η προώθηση του ακινήτου στους γείτονες. Πρέπει να τονιστεί ότι τα περισσότερα σπίτια προς πώληση αγοράζονται από ανθρώπους που ήδη κατοικούν στην περιοχή.
Αυξημένη πιθανότητα το ακίνητο να πωληθεί στην τιμή που ζητά ο ιδιοκτήτης.
Γρήγορη συγκέντρωση σχολίων για το ακίνητο από τους αγοραστές.

2. Για τον αγοραστή

Δυνατότητα επίσκεψης του ακινήτου χωρίς ραντεβού, αλλά έχοντας έναν συνεργάτη KW One στη διάθεσή του.
Δυνατότητα και δεύτερης επίσκεψης την ίδια μέρα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ευχαριστούμε,

ZadesHome by KW

Loading

Compare listings

Compare