Οι Disney fans μπορούν να διανυκτερεύσουν στο δεντρόσπιτο του Winnie the Pooh

zades-xaraktiristiki

Σαν παιδιά αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε με τους ήρωες της Disney. Διαβάσαμε τα κόμικ, είδαμε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση και παίξαμε με κάθε λογής παιχνίδι. Πάντα ονειρευόμασταν να μπορέσουμε να τους δούμε από κοντά ή να ζήσουμε λίγο από την μαγεία τους.

Αφού ολοκλήρωσε το απίθανο δημιούργημα που επιμελήθηκε, το έβαλε στο Airbnb δίνοντας τη δυνατότητα στους Disney fans να το κλείσουν με 105 δολάρια το βράδυ.

Airbnb

Το πανέμορφο δεντρόσπιτο, που έχει ξεπηδήσει κυριολεκτικά από τις σελίδες του A.A. Milne, βρίσκεται χτισμένο στο Ashdown Forest της Αγγλίας. Όπως είναι φυσικό, έχει αναφορές στις ιστορίες του απίθανο αρκούδου που λατρεύει το μέλι.

Airbnb

Βρίσκεται ανάμεσα σε κλαδιά δέντρων, έχει μια παιχνιδιάρικη ταπετσαρία και ντουλάπια με βάζα για μέλι ενώ στην πόρτα υπάρχει η επιγραφή «Mr. Sanders».

Airbnb

Το… Bearbnb μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα.

«Ο Winnie the Pooh είναι ένα στολίδι της παιδικής ηλικίας που λατρεύουν οι οικογένειες σε όλο τον κόσμο», ανέφερε η head of hosting του Airbnb.

Airbnb

Φέτος είναι η 95η επέτειος των original βιβλίων. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε το κλασσικό έργο του A.A. Milne από μία διανομή στο Hundred Acre Wood;».

https://www.bovary.gr/design/spaces/disney-fans-dentrospito-winnie-pooh-airbnb

Loading

Compare listings

Compare